Lopers 2019-06-11T09:49:13+01:00

Lopers

Naam Raimond Over de Vest
Bijnaam DJ Raimond
Waarom deze bijnaam DJ zegt het al, je vindt mij geregeld in het Vlaardingse uitgaansleven of op besloten feestjes waar ik de muziek verzorg, een leuke hobby van mij.
Leeftijd tijdens Roparun 2019 45
Functie in Help Een Mens loper
Roparun ervaring een keer
Waarom Roparun Een nieuwe fantastische ervaring. Ik heb al veel mooie en enthousiaste verhalen gehoord over de Roparun. Ik kreeg de kans om mij aan te sluiten bij Team 20, daar heb ik niet lang over na hoeven denken. Zeker voor het doel waarom we dit doen is al reden genoeg om mij hiervoo in te zetten.
Wat verwacht ik van Roparun 2019 Een onvergetelijk weekend met een hele gezellige groep mensen. Het zal zeker een uitdaging worden, maar ik heb er ongelofelijk veel zin in.
Doelstelling Met ons team een mooie prestatie te leveren en veel geld op te halen tegen de strijd tegen kanker.
Lijfspreuk(en) Geniet met de dag en haal het maximale eruit.
Tip(s) 
Het is de eerste keer, maar ik denk dat je voornamelijk moet genieten.
Wat ik kwijt wil Steun Team 20 !

Naam Edward van der Raaf
Leeftijd tijdens Roparun 2019 50
Functie in Help Een Mens loper
Roparun ervaring 3 jaar ben ik als loper mee geweest met team 78 van gemeente Capelle ad IJssel en vanaf 2012 met team 20
Waarom Roparun Het is goed als je iets kunt betekenen voor mensen met kanker, waarbij je met deze run iets fijns kunt toevoegen aan hun leven.
Wat verwacht ik van Roparun 2019 Een fijn weekend met een gezellige groep mensen waarbij we elkaar ondersteunen op de momenten dat we het moeilijk hebben
Doelstelling Voor de RoParun een mooi bedrag bij elkaar lopen.
Lijfspreuk(en) Niet lullen maar poetsen
Tip(s) Neem je rust wanneer het kan en geniet
Wat ik kwijt wil  De RoParun is een evenement waarbij het een feest is om te lopen. Samen met je maatjes op reis door een schitterend landschap waarbij de verzorging all inclusive is. Na een stuk hardlopen enthousiast ontvangen worden door andere teamgenoten en waarbij je helemaal in de watten wordt gelegd en je heerlijke bed al klaar staat. Na vermoeide uren/dagen kom je soms in een dip en heb je het even moeilijk en denk je aan het doel waarvoor je het doet. Dit is voor mij dan het kippevel momentje en dan bedenk je van alles en hoe fijn het wel niet is dat jij kunt lopen en aan het leven van een ander iets kunt toevoegen. Dan loopt er wel eens een traan over je wang welke je snel wegveegt met je mouw en waarbij je heel snel tegen je maatje zegt: “sterk spul he, die…”.  Hierna loop je als herboren weer door. Na zo’n moment is het voor mij  dubbel genieten met al die enthousiaste, klappende, juichende, en muziek makende mensen langs de kant. Met als klap op de vuurpijl de super mooie ontvangst in Rotterdam waar vreugde centraal staat, maar ook de herinneringen aan de mensen die door de slopende ziekte je zijn ontvallen. Dat is waar ik het voor doe, dit is voor mij RoParun.

Naam Arie Knikkenberg
Bijnaam Knik of Knikkie
Waarom deze bijnaam Zijn afkortingen van mijn achternaam
Leeftijd tijdens Roparun 2019 53
Functie in Help Een Mens loper
Roparun ervaring 11 keer als loper
Waarom Roparun Ik kwam er in 2008 bij toeval bij en ik vond het een fantastische ervaring, daarom wil ik het blijven doen
Wat verwacht ik van Roparun 2019 Een geweldig weekend zoals de vorige 10 keer en zo veel mogelijk geld inzamelen voor onze zieke medemensen
Doelstelling Met het hele team de Coolsingel halen
Lijfspreuk(en) Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd
Tip(s) Blijven genieten van dit evenement
Wat ik kwijt wil Mijn spataderen, maar als ik in de spiegel kijk dan denk ik dat ik mijn haren eerder kwijt ben

Naam Anjo van Randwijk
Leeftijd tijdens Roparun 2019 61
Functie in Help Een Mens Loper
Roparun ervaring 10x
Waarom Roparun Een glimlach op het gezicht van een zieke medemens
Wat verwacht ik van Roparun 2019  Een hoop lol als team onder elkaar
Doelstelling Zoveel mogelijk geld ophalen
Lijfspreuk(en) Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!
Tip(s) Blijf lachen
Wat ik kwijt wil Ik ga ervoor!!

Naam Madeline van de Rhee
Bijnaam Maddy
Waarom deze bijnaam 
Makkelijker en sneller uit te spreken
Leeftijd tijdens Roparun 2019 
31
Functie in Help Een Mens Loper
Roparun ervaring in 2015 als chauffeur, vanaf 2016 als loper
Waarom Roparun Geld inzamelen voor het goede doel met als leuke bijkomstigheid dat de Roparun een ervaring voor het leven is.
Wat verwacht ik van Roparun 2019 Gezelligheid, team spirit, een intensief, maar onvergetelijk weekend. 
Doelstelling: 
Finishen met het hele team en een groot bedrag op de Coolsingel
Lijfspreuk(en) Daar heb ik er genoeg van, vanzelfsprekend moet je iedere dag genieten van het leven; voor je het weet is het voorbij. Op dit moment zijn mijn favoriete lijfspreuken: “Our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall.” (Confucius) en “Never give up on what you really want to do. The person with big dreams is more powerful than the one with all the facts.”
Tip(s) 
Volgen na mijn eerste Roparun ervaring.
Wat ik kwijt wil Bedankt dat ik deel uit mag maken van het team!

Naam: Romy van Driel
Bijnaam: Room
Waarom deze bijnaam: omdat het lekker makkelijk is!
Leeftijd tijdens Roparun 2019: 18
Functie in help een mens: loper
Roparun ervaring: al 1x als loper in 2018
Waarom roparun: Ik ben er eigenlijk door mijn moeder ingerold. Mijn moeder, Heidi, die was ook loopster in dit team. Ik keek altijd met veel bewondering naar haar en het gehele team hoe ze deze prestatie keer op keer neerzette. Het is natuurlijk ook een super mooi doel. Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer worden toegevoegd aan het leven. Zo luidt de missie van de roparun. Helaas heb ik het zelf van heel dichtbij meegemaakt, met mijn moeder. Zij had de ziekte kanker en is overleden. Daarom weet ik hoe belangrijk dit is. Tevens is het een super mooie en gave ervaring. En achja, waarom ook niet?!
Wat verwacht ik van roparun 2019: super gezellige dagen. zeker ook zwaar, fysiek en emotioneel maar weer een super tijd met een top team en een geweldige sfeer!
Doelstelling: veel geld ophalen en met iedereen de eindstreep halen
Lijfspreuk: als je iets wil, dan kan het!
Tips: plezier maken en genieten!
Wat ik kwijt wil: geniet van elk moment, groot of klein.

Naam Geraldine de Vos
Bijnaam 
Waarom deze bijnaam 
ga uitdagingen nogal onbezonnen aan
Leeftijd tijdens Roparun 2019 

Functie in Help Een Mens Loper
Roparun ervaring
Waarom Roparun
Wat verwacht ik van Roparun 2019
Lijfspreuk(en) 
Tip(s) 

Wat ik kwijt wil 

Naam Esther van Loenen
Bijnaam : Essie
Waarom deze bijnaam : Geen idee, het is maar 1 letter korter dus niet omdat het een kortere naam is maar iedereen noemt mij Essie. Mijn kinderen hebben er een variant op gemaakt en dat is RunningEssie omdat ik volgens hun veel hardloop. Waar ik het natuurlijk niet mee eens ben, want het kan altijd nog meer.
Leeftijd tijdens Roparun 2019 : Jakkie moet dat echt… nou vooruit, 49 jaar.
Functie in Help Een Mens : Loper.
Roparun ervaring : Geen, wel twee keer de maaslandloop gedaan. Dat is een variant van de Roparun maar dan 365 kilometer door Nederland. Ook voor een goed doel.
Waarom Roparun : Eigenlijk is dit een vraag waar iedereen het antwoord al op moet weten. Het allerbelangrijkste, het ondersteunen van het goede doel en dat je dat kan doen met je hobby dat is een perfecte combinatie.
Wat verwacht ik van Roparun 2019 : Dat er flink wat geld opgehaald wordt. Maar dat de reis naar de finish niet zomaar in je schoot wordt geworpen. Dit als team wel te bereiken door strijd, doorzettingsvermogen, pijntjes, emoties, lol, gezelligheid, peptalks, elkaar steunen als het even niet gaat ondanks een aantal aspecten die je zelf niet in de hand hebt. Zoals het weer, wegen enz.
Doelstelling : Gezond maar helemaal aan je eind de finish in Rotterdam te halen met het hele team.
Lijfspreuk: Opgeven is geen optie (wordt vaker gebruikt)
Tips: Tsja die kan ik alleen geven vanuit mijn ervaring van de maaslandloop en dat is geniet en maak ook vooral een hoop lol dat zorgt voor ontspanning ook al zit je even stuk. Laat andere je helpen en luister naar elkaar. En het belangrijkste, accepteer dat niet iedereen hetzelfde is.
Wat ik kwijt wil : Een aantal kilo’s ….. maar even serieus, hoewel dat natuurlijk ook, zou ik graag de ander leden van team 20 bedanken dat ik de kans krijg om één van mijn wensen van mijn bucketlist straks te kunnen afvinken. Wish it, Dream it, Do it.