Oud teamleden 2019-10-23T14:01:06+01:00

Oud teamleden

Margaret Nijland heeft als loper 7 keer mee gedaan. Zij is nog actief deelnemer aan de sponsoracties van het team.

Vlak voor de start van Roparun 2017 kregen wij het bericht dat onze loper Heidi is getroffen door kanker. Zij heeft tot 2016 4x meegelopen met team 20. Op 22 december 2017 is zij overleden.
Wij wensen haar familie heel veel sterkte. Dit is haar smoelenboek. Die laten we staan, omdat het precies laat zien hoe geweldig Heidi betrokken is geweest bij de Roparun.

Naam Heidi van Driel
Leeftijd tijdens Roparun 2018 40
Functie in Help Een Mens loper
Roparun ervaring 4x
Waarom Roparun Tja, waarom niet. Wat is er mooier om met je hobby andere mensen te helpen? Iedereen kent wel een dierbaar persoon die de strijd aan deze verschrikkelijke ziekte heeft verloren. Wat zijn dan die paar honderd kilometers?
Wat verwacht ik van Roparun 2018 Een onvergetelijke  ervaring.  Samen met het hele team bikkelen, afzien, veel lachen en weinig slaap.
Doelstelling Samen de Coolsingel halen met een geweldig bedrag opgebracht uit al die acties.
Lijfspreuk(en) Het maakt niet uit hoe vaak je valt, het gaat erom hoe vaak je opkrabbelt
Wat ik kwijt wil Bedankt voor de mogelijkheid om aan dit geweldige evenement mee te mogen doen, succes aan iedereen!

Bob Keus: geen deelnemer meer aan ons team, maar nog steeds betrokken door middel van sponsoracties!

Hans Koppenhagen: van 2008 t/m 2016 meegegaan als chauffeur. Zonder Hans geen speculaastaarten, paasbollen en sponsordiner!

Berry van den Berg heeft helaas na 5 jaar een punt achter zijn Roparun avontuur gezet. Het lukte ons nog om hem voor 2017 te strikken, maar nu is hij toch echt gestopt. Misschien voor even…we hopen het!

Ria Baars is vanaf het begin betrokken geweest bij team 20 als boekhouder. Zij heeft t/m 2017 alle donaties en sponsorgelden beheerd. Tienduizenden euro’s heeft Ria namens ons team overgemaakt aan de stichting Roparun. Wij danken Ria voor 10 jaar inzet!