Help een Mens 2019-06-16T12:16:00+01:00

 2008 – 2019:  Twaalf jaar team 20 Help een Mens  

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen, hebben we de afgelopen jaren veel sponsoracties gedaan. Team 20 heeft op die manier al tienduizenden euro’s gedoneerd aan Stichting Roparun.
Onze activiteiten hebben veelal met lekker eten te maken! Houd onze activiteitenpagina in de gaten.

Totale opbrengst 2019 was € 16.645! Alle sponsors willen wij hartelijk bedanken voor hun bijdrage!

Sinds 2012 is het mogelijk om direct op naam van ons team * te doneren. Uw naam, inclusief uw gift wordt vermeld op de website van  de Roparun. Een donatie vanaf 25 euro vermelden wij bovendien op onze vriendenpagina en vanaf 300 euro komt er een logo met eventuele verwijzing naar uw website op alle pagina’s van onze website.
*de donatiemodule gaat eind november 2018 live.

Roparun wordt de grootste monster estafetteloop (van Parijs naar Rotterdam) ter wereld die van 19 tot 21 mei 2018 voor de 27e keer wordt gehouden. Het motto van Stichting Roparun is: ‚”trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

De doelstelling van het Team Help een Mens is een zo hoog mogelijk bedrag inzamelen voor Stichting Roparun. Dit geld gaat allemaal naar de palliatieve zorg van zowel kinderen als volwassenen met kanker. Geen inzameling voor onderzoek, maar voor concrete activiteiten om de dagen die hun nog resten zo plezierig mogelijk te maken. Een overzicht van de doelen van 2018 waaraan de opbrengst van uw sponsoring wordt besteed, vindt u hier.
Ook belangrijk is een gezellige sfeer, betrokkenheid bij de doelstelling van Stichting Roparun en het plezier in alles wat Roparun met zich mee brengt.

Behalve dat we hard trainen voor de Roparun, zijn we vooral druk bezig met het zoeken naar sponsors, donateurs en het organiseren van activiteiten. Hierbij kunnen we uw hulp, van klein tot groot, gebruiken. Wilt u sponsoren of deelnemen aan onze activiteiten? U kunt voor meer informatie contact opnemen met onze sponsorcoördinator Lilian van der Steen .

Summary in English