Help een Mens 2019-10-12T19:44:37+01:00

 2008 – 2020:  Dertien jaar team 20 Help een Mens  

Sinds 2012 is het mogelijk om direct op naam van ons team * te doneren. Uw naam, inclusief uw gift wordt vermeld op de website van  de Roparun. Een donatie vanaf 25 euro vermelden wij bovendien op onze vriendenpagina en vanaf 300 euro komt er een logo met eventuele verwijzing naar uw website op alle pagina’s van onze website.
*de donatiemodule gaat eind november 2019 live.

Roparun wordt de grootste monster estafetteloop (van Parijs naar Rotterdam) ter wereld die van 30 mei tot 1 juni 2020 voor de 28e keer wordt gehouden. Het motto van Stichting Roparun is: ‚”trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

De doelstelling van het Team Help een Mens is een zo hoog mogelijk bedrag inzamelen voor Stichting Roparun. Dit geld gaat allemaal naar de palliatieve zorg van zowel kinderen als volwassenen met kanker. Geen inzameling voor onderzoek, maar voor concrete activiteiten om de dagen die hun nog resten zo plezierig mogelijk te maken. Een overzicht van de doelen van 2019 waaraan de opbrengst van uw sponsoring wordt besteed, vindt u hier.
Ook belangrijk is een gezellige sfeer, betrokkenheid bij de doelstelling van Stichting Roparun en het plezier in alles wat Roparun met zich mee brengt.

Behalve dat we hard trainen voor de Roparun, zijn we vooral druk bezig met het zoeken naar sponsors, donateurs en het organiseren van activiteiten. Hierbij kunnen we uw hulp, van klein tot groot, gebruiken. Wilt u sponsoren of deelnemen aan onze activiteiten? U kunt voor meer informatie contact opnemen met onze sponsorcoördinator Lilian van der Steen .

Summary in English